rick-timmermans-logo
a
M

Navigatie

projecten

diensten

about me

contact

Diensten

Diensten kan ik jou bewijzen!

Merkidentiteit

Merkontwerp

Merkactivatie

Marketingautomatisering

merkidentiteit-rick-timmermans-586x720px

Merkidentiteit

Een sterke kern is het halve werk.

Merkidentiteit (brand identity) is meer dan alleen het logo of product van je merk. Het is de algemene indruk die je achterlaat bij de consument, en de herkenbare merkattributen die je onderscheiden van de concurrentie.

Een sterke kern vormt namelijk de basis voor alles dat jouw merk doet. Het geeft je de focus, houvast en sturing die je nodig hebt om doelgericht aan je missie te blijven werken. Het is het uitgangspunt om jouw merk verder op te bouwen en om daar trouw aan te blijven, wat er ook gebeurt. Uitgaan van je eigen kracht.

Samen gaan we doormiddel van een brand canvas ontdekken wie je bent en waar je voor staat. We halen je merkverhaal op uit je organisatie en we vertalen het naar een inspirerend verhaal. Jouw fundament!

Merkontwerp

De éérste indruk met uw merk.

Sterke merken onderscheiden zich door duidelijke keuzes te maken. Wat het uitstraalt. Hoe het spreekt, beweegt en voelt. Een sterk merk is herkenbaar doordat het zich consistent uit. Jouw logo en huisstijl bepalen voor een groot deel het gezicht van je onderneming en zijn voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met je onderneming. Samen ontwerpen we met veel plezier een logo en huisstijl waar je trots op mag zijn en waarmee je een verpletterende eerste indruk maakt! 
merkontwerp-rick-timmermans-586x720px
merkactivatie-4t2-=sportsolutions-rick-timmermans-586x720px

Merkactivatie

Jouw verhaal is pas inspirerend als het goed verteld wordt.

Hiervoor heb je merkdragers nodig. Of het nou gaat om een unieke website, drukwerk of een spraakmakende (online) campagne. Ik help je ook hierbij! Als merk is het creéren van connecties met jouw klanten noodzakelijk. Met de juiste merkactivaties kan jouw merk aanzienlijk meer naamsbekendheid creéren. Merkactivatie zet je merk niet alleen prominent op de markt, maar helpt ook om je merk tot leven te brengen.

Benieuwd hoe jouw bedrijf bekendheid kan genereren door middel van activatie?

Marketingautomatisering

Veel tijd kwijt met marketingactiviteiten? Verbeter & automatiseer jouw processen.

Genereer meer leads, verander ze in klanten en houd ze langer aan boord.  Door middel van Marketingautomatisering ofwel marketing automation kun je eenvoudiger leeds genereren met dynamische, geautomatiseerde campagnes via verschillende kanalen, en de effectiviteit van uw strategieën meten.

Plan je content, maak gebruik van gerichte advertenties en/of laat complexe klantreizen ontwikkelen. Samen ontzorgen en zorgen we ervoor dat jouw processen geoptimaliseerd worden en je alle gegevens en tools gemakkelijk op één plek hebt

marketingautomatisering-portretmakers-rick-timmermans-586x720px

Zij werkte al eerder samen met mij

Over de afgelopen jaren heb ik met verschillende opdrachtgevers samengewerkt

Pin It on Pinterest