rick-timmermans-logo
a
M

Navigatie

projecten

diensten

about me

contact

podcast-studio-brabant-breda-webdesign-wordpress-rick-timmermans

Podcast Studio brabant

website + reserverings systeem ontwikkeling voor Podcast Studio Brabant en ondersteuning bij Google Workspace.

Over dit project

Podcast Studio Brabant had op dat moment een website gebouwd in Wix, maar ervoer dat deze website niet voldoende vrijheid en mogelijkheden bood voor hun behoeften. Daarom wilden ze hun website graag overzetten naar WordPress om meer controle te krijgen over de functionaliteit en het ontwerp van de site.

Naast de overdracht van de website naar WordPress, wilden ze ook graag een reserveringssysteem op hun website laten inbouwen om de boekingen van hun studio’s te vergemakkelijken. Dit systeem moest eenvoudig te gebruiken zijn en moest de klanten de mogelijkheid bieden om een studio te boeken op basis van beschikbaarheid en hun persoonlijke voorkeuren.

Ten slotte wilden Podcast Studio Brabant graag dat hun website werd gekoppeld aan Google Workspace, zodat ze eenvoudig konden communiceren en samenwerken met hun team. Dit omvatte onder meer het integreren van hun e-mails, agenda’s en andere werkgerelateerde applicaties.

Naast het overzetten van hun website naar WordPress, het inbouwen van een reserveringssysteem en het koppelen van hun website aan Google Workspace, wilde Podcast Studio Brabant ook graag hun website optimaliseren voor zoekmachines.

Dit houdt in dat de website zo is geconfigureerd dat deze gemakkelijker kan worden gevonden door potentiële klanten die zoeken naar gerelateerde diensten.

Om dit te bereiken, hebben we de website van Podcast Studio Brabant geoptimaliseerd voor zoekwoorden die relevant zijn voor hun diensten. Daarnaast hebben we relevante interne en externe links toegevoegd.

Verder hebben we een blogpagina ontwikkeld op de website van Podcast Studio Brabant. De blogpagina kan ook helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid op zoekmachines. Door regelmatig waardevolle en relevante inhoud te publiceren, kan de website hoger scoren in zoekmachines en meer verkeer naar de site trekken. Dit kan leiden tot meer potentiële klanten en een grotere naamsbekendheid voor Podcast Studio Brabant.

Kortom, door hun website over te zetten naar WordPress, het inbouwen van een reserveringssysteem, het koppelen van hun website aan Google Workspace en het optimaliseren van hun website voor zoekmachines, kan Podcast Studio Brabant hun online aanwezigheid versterken en meer klanten aantrekken.

Pin It on Pinterest

Vind je dit project leuk?

Deel dit project met je vrienden, collega's of netwerk!