rick-timmermans-logo
a
M

Navigatie

projecten

diensten

about me

contact

vichvi-fashion-design-kledingmerk-website-rick-timmermans-header

VICHVI

Eenkledingmerk vanaf nul opbouwen inclusief een betrokken community.

  • Branding
  • Webshop
  • Emailmarketing
  • Drukwerk
vichvi-logo-white-rick-timmermans
vichvi-font-design-raleway
vichvi-webdesign-webshop-kledingmerk-branding-marketing-layout

Webshop

Voor VICHVI Fashion Design hebben we een custom made webshop ontwikkeld. Waarbij we eerst in Adobe XD diverse schetsen hebben ontwikkeld en later een aantal van deze schetsen uitgewerkt voor A/B Testen.

A/B Testen is een effectieve methode om twee varianten van een pagina met elkaar te verglijken. De bezoekers worden verdeeld in twee groepen, die elk een variant krijgen te zien. Na deze verglijking kan je een conclusie vaststellen welke pagina het beste presteerd of converteerd.

Na deze A/B Testen een paar maanden te hebben uitgevoerd hebben we de meest conversie gerichte designs geactiveerd.

Naast dat de Cusomer-Experience en User-Interface optimaal moesten zijn hebben we ook gekeken naar de zoekmachine optimalisatie, zodat de landingspagina’s van VICHVI goed vindbaar zullen zijn en de website ook organische bezoekers ontvangt.

E-mailmarketing

Sterke merken onderscheiden zich door duidelijke keuzes te maken. Wat het uitstraalt. Hoe het spreekt, beweegt en voelt. Een sterk merk is herkenbaar doordat het zich consistent uit.

Jouw logo en huisstijl bepalen voor een groot deel het gezicht van je onderneming en zijn voor uw potentiële klanten vaak de eerste kennismaking met je onderneming. Samen ontwerpen we met veel plezier een logo en huisstijl waar je trots op mag zijn en waarmee je een verpletterende eerste indruk maakt! 

webshop-design-vichvi
webshop-design-vichvi

Pin It on Pinterest

Vind je dit project leuk?

Deel dit project met je vrienden, collega's of netwerk!